Baskılı Doypack Ambalaj

21/02/2019 0 Comment(s)

Doypack İmalatçısı Nurten Ambalaj olarak müşteri istekleri doğrultusunda düşük adetli satışlarada baskılı doypack hizmeti verilmektedir. Satışında bulunduğumuz oturan taban kilitli poşet ön ve arkasına logo slogan , üretim detayları gibi istenilen tüm özellikleri yapabiliyoruz.

Az Adetli Doypack Baskı 3 Günde Teslim


Online Perakende Gıda Ambalaj Satış markası Nurten Ambalaj, Baskılı Doypack siparişlerini minumum 1000 adet almaktadır. Düşük adetli doypack baskı hizmetinde serigrafi tekniği kullanılarak satışında bulunduğumuz kilitli poşetlerin üzerine istenilen logo amblem slogan paket içeriği son kullanma tarihi gibi istenilen içeriklerin baskısı yapılabilir. Baskılı oturan taban kilitli poşet , baskılı kilitli poşet , baskılı doypak hizmeti üretici firma olarak kendi bünyemizde yapılmakta olup müşterilerimize doypack baskı kalite hizmet garantisiyle satış yapılmaktadır. Genel olarak serigrafi tekniği uygulanarak yapılan baskılı doypack hizmeti, küçük çapta satış yapan müşterilerimizin yanısıra, piyasaya yeni giren büyük firmalar ve promosyon amaçlı dağıtılan ürünler için yapılan baskı tekniğidir. Serigrafi Doypack baskı maliyetleri düşük adetli siparişlerde ki en uygun ve en doğru tercihtir. Baskılı Gıda Ambalajı hizmetinde kullanılan bir diğer baskı yöntemi flekso baskıdır.
baskılı logolu doypack

 

Doypack Kilitli Poşet Flexo ve Serigrafi Baskı


Doypack Flekso baskı , stoklu olarak tutulan gıda ambalajı baskılı doypack birim maliyetlerini düşürmekle birlikte serigrafi tekniğinde baskıya uygun olmayan görselleride flekso baskıda mümkün kılmaktadır. Seçilen ebata göre minimum 35.000 olarak alınan siparişlerde doypack üzerine flexo baskı yapılır. Doypack Flekso baskı , fotoğraf kalitesinde renkli tasarımları ambalaj üzerine geçirmek için tercih edilen baskı çeşididir.. Büyük siparişlerde baskılı doypack birim fiyatlarını düşürmekle birlikte ambalajın sipariş verilen firma için özel olarak yapıldığı hissiyatını verir. Doypack Serigrafi baskı , doypack imalat süreci sonrasında yapıldığı için teslimat süresi verilen siparişin miktarına göre minimum 2-7 iş günü arasındadır.

Baskılı Poşet hizmetinde verilen hizmetler arasında baskılı kahve poşeti, baskılı pencereli doypack , baskılı kahve torbası satışı , kraft baskılı poşet, baskılı şeffaf ambalaj, pencereli kraft baskılı doypack ambalaj , baskılı alüminyum doypack kilitli poşet, dijital baskılı doypack ambalaj, doypack renkli baskı hizmetlerinin tümüne nurten ambalaj üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bizleri arayarak baskılı doypack ücreti, doypack baskı ücreti konusunda bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz Grafik departmanımızdan ücretsiz tasarım desteği alabilirsiniz.