Kahve Poşetleri

06/01/2019 0 Comment(s)

Online poşet olarak satışında bulunduğumuz doypack ve yandan körüklü poşet çeşitleri arasında yer alan kahve poşet çeşitleri için web sayfamızı gezmenizi öneririz. Kuru Kahve poşetleri arasında pencereli kraft doypack poşetlerin yanı sıra alüminyum doypack kilitli oturan poşetler de kahve ambalajı olarak kullanılabilmektedir.

Daha şık görüntü isteyenler için gold alüminyum doypack poşetler de diğer büyük kahve üreticileri tarafından tercih edilen ambalaj çeşitlerinden biridir. Kendi lezzetine ve kalitesine güvenen yerli kahve imalatçıları için sunduğumuz dört farklı doypack ambalaj için aşağıdaki listeyi sizler için hazırladık. 

Kahve poşeti için onlineposet.com sayesinde yüksek stok maliyetlere katlanmanıza gerek yok. Dilerseniz Sipariş vereceğiniz kahve poşeti için size özel tasarımla kahve poşeti baskısı yapabiliriz. Web sitemiz üzerinden 100gr kahve poşeti , 250gr kahve poşeti, 500gr kahve poşeti , 1000gr kahve poşeti seçeneklerini 100Adet 250Adet 500Adet 1000Adet şeklinde satın alabilirsiniz.

Vermiş olduğumuz Profesyonel Stoklu ve Adetli Ambalaj hizmetlerinin keyfini çıkarın. Ürünlerine güvenen kahve üreticileri için ürünlerini gösterebilecek, değer katan kahve poşetleri için onlineposet.com.

Doypack Oturan Taban Kahve Poşeti Çeşitleri

Neden Doypack Kahve Poşetleri

  • Oturan Taban özelliğiyle sergileme alanında dikkat çeker
  • Doypack zipped kilit sistemi sayesinde tekrar tekrar kullanım olanağı sağlar.
  • Doypack iç malzeme kaplamasıyla kahve raf ömrünü uzatır.

 


Hazır kahve ambalaj fiyatları adet ve ebata göre değişiklik göstermektedir. Web sitemiz üzerinden Kahve ambalaj çeşitlerine, kahve ambalajı renklerine ulaşabilir online olarak körüklü kahve torbası veya kilitli kahve ambalajı siparişi verebilirsiniz.
Kahve Ambalajı Valfli kraft hazır kahve torbası Alüminyum yan körüklü kahve poşeti Kraft kahve torbası kilitli valfli kahve poşeti gold hazır kahve torbası bordo kahve ambalajı